Wie ben ik?

Na een loopbaan van 20 jaar gooide ik eind 2018 het roer om! Ik had zin om mijn werk helemaal op mijn eigen manier te doen en besloot om zelfstandig ondernemer te worden. Voor jezelf beginnen is een sprong in het diepe, een sprong naar onzekerheid, want zo vlot als het hier staat ging dat natuurlijk niet. Maar ook een sprong naar een geweldig nieuw avontuur waarbij ik veel leuke nieuwe mensen leer kennen en steeds nieuwe dingen leer.

Mijn naam is Inge Parren. Als HR expert kan ik terugvallen op mijn ruim 20 jaar ervaring in adviserende functies op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Vanuit de business ben ik overgestapt naar HR en daar heb ik mijn passie gevonden en ben ik doorgegroeid. Ik ben een denker én een doener. Ik denk graag na over antwoorden op strategische vraagstukken maar haal ook veel voldoening uit het ad hoc oplossen van problemen.

 

Voor mijn studie ben ik op mijn 19e uit het verre Limburg naar de Randstad gekomen en ik moet zeggen de Rotterdamse mentaliteit van niet lullen maar poetsen past heel goed bij mij! Tegenwoordig woon ik met man en 2 pubers in Berkel en Rodenrijs. Naast mijn werk is muziek mijn grote passie; ik speel klarinet bij het Rotterdams Symfonisch Blaasorkest.

Voor een Indiase curry kan je mij ’s nachts wakker maken!